INDIVIDUEEL VOLWASSENE

STEEDS MEER VOLWASSENEN LOPEN ER TEGEN AAN DAT ZE NIET OP DE JUISTE MANIER VOOR ZICHZELF KUNNEN OPKOMEN. DIT RESULTEERT VAAK IN GEEN NEE DURVEN ZEGGEN, OVER JE HEEN LATEN LOPEN OF JEZELF HELEMAAL WEGCIJFEREN. OOK BOOSHEID EN AGRESSIE KOMEN VAAK VOOR. DIT KOMT MEESTAL VOORT UIT HET NIET AANGEVEN VAN JE EIGEN GRENZEN. DEZE SITUATIES ONTSTAAN VAAK IN DE WERKSITUATIE, MAAR ZEKER OOK OP DE SPORTVERENIGINGEN, IN VRIENDENGROEPEN EN ZELFS IN DE THUISSITUATIE.

OOK VOELEN STEEDS MEER MENSEN ZICH ONZEKER EN HEBBEN ZE WEINIG ZELFVERTROUWEN. GEVOLG IS DAT ZE NEGATIEF OVER ZICHZELF DENKEN.

TIJDENS EEN INDIVIDUELE TRAINING KAN IK HEEL SPECIFIEK MET JOU DATGENE OEFENEN WAT JE NOG LASTIG VINDT. IN EEN INTAKE GESPREK GA IK MET JE OPZOEK NAAR DE DINGEN WAAR JE TEGEN AANLOOPT EN WAT JE GRAAG ZOU WILLEN LEREN. SAMEN KIJKEN WE DAN WAT EEN HANDIG TRAJECT VOOR JOU IS EN WAAR WE DE TRAINING HET BESTE KUNNEN LATEN PLAATSVINDEN. DIT KAN GEWOON BIJ JOU THUIS ZIJN, MAAR OOK BUITEN OF BIJ SPORTPARK KEEP MOVING.

Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos! Na het intakegesprek kijken we samen welk traject het beste past bij de huidige hulpvraag en plannen we de vervolg trainingen.

WhatsApp chat