INDIVIDUEEL

Steeds meer kinderen zitten ‘er’ niet zo lekker in. Ze zijn boos of verdrietig, hebben weinig zelfvertrouwen, zien er futloos uit en zijn in ieder geval niet meer onbezorgd kind. Iets wat kinderen nog wel zouden moeten zijn.

Graag ga ik met u als ouder in gesprek over uw kind om te kijken waar het niet helemaal lekker loopt. Als we duidelijk voor ogen hebben waar hulp bij nodig is, ga ik met uw kind in gesprek en kijken we of er een klik is. Als er een klik is, kunnen we gaan plannen wat we samen kunnen doen. Mocht er (nog) geen klik zijn, dan moeten we de training misschien nog uitstellen, of samen op zoek gaan naar een andere coach.

Het allerbelangrijkste is dat uw kind zich prettig voelt bij mij. Dit is een vereiste om stappen te kunnen gaan zetten.

De trainingen vinden plaats bij u thuis, in de tuin of gewoon buiten in de buurt. Samen een rondje lopen, een balletje trappen, of lekker buiten zijn neemt al een hoop spanning/stress/zenuwen weg.

Eén ding is zeker: Ik werk met uw kind voor 100% aan datgene waar hij of zij in wil groeien.

Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos! Na het intakegesprek kijken we samen welk traject het beste past bij de huidige hulpvraag en plannen we de vervolg trainingen.

WhatsApp chat