In de loop der jaren heb ik heel wat personal trainingen mogen geven. Bij Keep Moving en bij Zeger Personal Training ben ik er achter gekomen dat mensen vaak beginnen met sporten, omdat ze niet lekker in hun vel zitten.

Afvallen, fitter, sneller en sterker worden is slechts een onderdeel van lekker in je vel zitten. Dit legt vooral de nadruk op het fysieke gedeelte van je lichaam. Tuurlijk voel je jezelf prettiger als je fysiek beter wordt, maar dit is maar een klein gedeelte om lekkerder in je vel te gaan zitten.

Het is namelijk niet alleen het fysieke, maar vooral het geestelijke wat er voor zorgt dat je ‘er’ niet zo lekker in zit. Uiteraard werkt het één samen met het ander, maar alleen het één trainen werkt lang niet altijd. Dit is wel wat ik vaak zie.

Ik ben dan ook van mening dat beide getraind zouden moeten worden tijdens een personal training, als je lekkerder in je vel wilt komen te zitten. De combinatie van het fysiek en geestelijke in één training maakt dat je echt stappen gaat zetten om beter in je vel te komen zitten.

De trainingen zijn zeer zeker fysiek en zwaar en pakken datgene aan waar je voor wilt trainen. Tijdens de oefeningen zijn we namelijk ook bezig met de geestelijke dingen waar je moeite mee hebt. Dit kunnen we heel goed combineren met de fysieke trainingen, maar ook tijdens de fysieke training is dit heel goed toe te passen.

De volgende doelen zouden aan bod kunnen komen:

doorzettingsvermogen, sterker staan, grenzen aan kunnen geven, zelfvertrouwen, trots op jezelf zijn, nee durven zeggen, jezelf uit durven spreken, voor jezelf op kunnen komen.

Samen bepalen we tijdens een intake gesprek waar we aan gaan werken en wat we gaan trainen. Jij bepaalt welke kant je op wilt en welke in welke richting je gaat bewegen. Daarom noem ik dit ook jouw beweging!

De trainingen vinden plaats in een parkje bij jou in de buurt of bij Keep Moving. We bepalen samen welke locatie het meest geschikt is.

WhatsApp chat