STEEDS MEER KINDEREN ZITTEN ‘ER’ NIET ZO LEKKER IN. ZE ZIJN BOOS OF VERDRIETIG, HEBBEN WEINIG ZELFVERTROUWEN, ZIEN ER FUTLOOS UIT EN ZIJN IN IEDER GEVAL NIET MEER ONBEZORGD KIND. IETS WAT KINDEREN NOG WEL ZOUDEN MOETEN ZIJN. GRAAG GA IK MET U ALS OUDER IN GESPREK OVER UW KIND OM TE KIJKEN WAAR HET NIET HELEMAAL LEKKER LOOPT. ALS WE DUIDELIJK VOOR OGEN HEBBEN WAAR HULP BIJ NODIG IS, GA IK MET UW KIND IN GESPREK EN KIJKEN WE OF ER EEN KLIK IS. ALS ER EEN KLIK IS, KUNNEN WE GAAN PLANNEN WAT WE SAMEN KUNNEN DOEN. 

MOCHT ER (NOG) GEEN KLIK ZIJN, DAN MOETEN WE DE TRAINING MISSCHIEN NOG UITSTELLEN, OF SAMEN OP ZOEK GAAN NAAR EEN ANDERE COACH. HET ALLERBELANGRIJKSTE IS DAT UW KIND ZICH PRETTIG VOELT BIJ MIJ. DIT IS EEN VEREISTE OM STAPPEN TE KUNNEN GAAN ZETTEN. EÉN DING IS ZEKER: IK WERK MET UW KIND VOOR 100% AAN DATGENE WAAR HIJ OF ZIJ IN WIL GROEIEN.

  • De training heeft hem figuurlijk echt sterker gemaakt en hij staat zelfverzekerder in zijn schoenen.

  • We vonden iemand die ook een leerkracht op het basisonderwijs was, die deze training gaf. Dit was voor ons zeker een meerwaarde. Iemand die goed op de hoogte is wat er zich in een groep op het basisonderwijs kan afspelen.

  • Het breken van het hout tijdens de laatste training was een symbolische mijnpaal om te breken met het verleden en de negatieve gedachten achter je te laten

OP SCHOOL

  • 0626314200
  • MATTHIJS@JOUWBEWEGING.NL

STEEDS MEER KINDEREN VINDEN HET ‘LASTIG’ OP SCHOOL. ZE ZITTEN NIET LEKKER IN HUN VEL, HEBBEN WEINIG ZELFVERTROUWEN EN LOPEN VAST IN CONTACT MET KLASGENOOTJES. OOK LOOPT HET NIET ALTIJD EVEN SOEPEL MET HUN MEESTER OF JUF. GEVOLG IS DAT KINDEREN NIET OP HUN EIGEN NIVEAU TOT LEREN KOMEN. 

SAMEN MET DE LEERKRACHT EN IB-ER KIJK IK WAAR HET KIND TEGENAAN LOOPT OP SCHOOL EN WAT DE HULPVRAAG IS. ALS DIT HELDER IS, GA IK MET KIND EN OUDERS IN GESPREK EN BESPREKEN WE WAT WE GAAN DOEN. IK GEBRUIK BIJ DEZE COACHING VEEL OEFENINGEN VANUIT ROTS EN WATER WAARBIJ DE NADRUK LIGT OP CONCENTRATIE, ZELFVERTROUWEN, FOCUS, STERK STAAN, KEUZE MAKEN EN LUISTEREN NAAR JE LICHAAM.

Veelal werk ik met de kinderen buiten. Tijdens het lopen van een rondje komt een gesprek makkelijker op gang, doordat we naast elkaar lopen en niet tegen over elkaar zitten. Ook is er buiten ruimte om te bewegen. Iets wat we allemaal nodig hebben om van binnen wat meer rust te creëren.

Graag kom ik op school langs om te vertellen wat ik jullie kan bieden!De laatste jaren heb ik op verschillende scholen dit mogen doen. Op deze manier heb ik al heel veel kinderen en indirect ook leerkrachten en ouders mogen en kunnen helpen.

Steeds meer kinderen zitten ‘er’ niet zo lekker in. Ze zijn boos of verdrietig, hebben weinig zelfvertrouwen, zien er futloos uit en zijn in ieder geval niet meer onbezorgd kind. Iets wat kinderen nog wel zouden moeten zijn. Graag ga ik met u als ouder in gesprek over uw kind om te kijken waar het niet helemaal lekker loopt. Als we duidelijk voor ogen hebben waar hulp bij nodig is, ga ik met uw kind in gesprek en kijken we of er een klik is. Als er een klik is, kunnen we gaan plannen wat we samen kunnen doen. Mocht er (nog) geen klik zijn, dan moeten we de training misschien nog uitstellen, of samen op zoek gaan naar een andere coach. Het allerbelangrijkste is dat uw kind zich prettig voelt bij mij. Dit is een vereiste om stappen te kunnen gaan zetten. Eén ding is zeker: Ik werk met uw kind voor 100% aan datgene waar hij of zij in wil groeien.

INDIVIDUEEL

  • 0626314200
  • MATTHIJS@JOUWBEWEGING.NL

De trainingen vinden plaats bij u thuis, in de tuin of gewoon buiten in de buurt. Samen een rondje lopen, een balletje trappen, of lekker buiten zijn neemt al een hoop spanning/stress/zenuwen weg.

HET ALLERBELANGRIJKSTE IS DAT UW KIND ZICH PRETTIG VOELT BIJ MIJ. DIT IS EEN VEREISTE OM STAPPEN TE KUNNEN GAAN ZETTEN. EÉN DING IS ZEKER: IK WERK MET UW KIND VOOR 100% AAN DATGENE WAAR HIJ OF ZIJ IN WIL GROEIEN.

BIJ
KEEPMOVING

  • 0626314200
  • MATTHIJS@JOUWBEWEGING.NL

De trainingen vinden plaats bij sportpark Keep Moving. Hier zal ik de fysieke obstakels vertalen naar de obstakels die uw kind in het dagelijks leven ervaart. De benadering van deze obstakels gaat veelal op dezelfde manier. Werken aan zelfvertrouwen, eigenwaarde, hulp vragen, enz. gaat hier nagenoeg vanzelf!

HET ALLERBELANGRIJKSTE IS DAT UW KIND ZICH PRETTIG VOELT BIJ MIJ. DIT IS EEN VEREISTE OM STAPPEN TE KUNNEN GAAN ZETTEN. EÉN DING IS ZEKER: IK WERK MET UW KIND VOOR 100% AAN DATGENE WAAR HIJ OF ZIJ IN WIL GROEIEN.