OP SCHOOL

Steeds meer kinderen vinden het ‘lastig’ op school. Ze zitten niet lekker in hun vel, hebben weinig zelfvertrouwen en lopen vast in contact met klasgenootjes. Ook loopt het niet altijd even soepel met hun meester of juf.

Gevolg is dat kinderen niet op hun eigen niveau tot leren komen.

Samen met de leerkracht en ib-er kijk ik waar het kind tegenaan loopt op school en wat de hulpvraag is. Als dit helder is, ga ik met kind en ouders in gesprek en bespreken we wat we gaan doen. Ik gebruik bij deze coaching veel oefeningen vanuit Rots en Water waarbij de nadruk ligt op concentratie, zelfvertrouwen, focus, sterk staan, keuze maken en luisteren naar je lichaam.

Veelal werk ik met de kinderen buiten. Tijdens het lopen van een rondje komt een gesprek makkelijker op gang, doordat we naast elkaar lopen en niet tegen over elkaar zitten. Ook is er buiten ruimte om te bewegen. Iets wat we allemaal nodig hebben om van binnen wat meer rust te creëren.

Graag kom ik op school langs om te vertellen wat ik jullie kan bieden!

De laatste jaren heb ik op verschillende scholen dit mogen doen. Op deze manier heb ik al heel veel kinderen en indirect ook leerkrachten en ouders mogen en kunnen helpen.

Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos! Na het intakegesprek kijken we samen welk traject het beste past bij de huidige hulpvraag en plannen we de vervolg trainingen.

WhatsApp chat