VOLWASSENEN

STEEDS MEER VOLWASSENEN LOPEN ER TEGEN AAN DAT ZE NIET OP DE JUISTE MANIER VOOR ZICHZELF KUNNEN OPKOMEN. DIT RESULTEERT VAAK IN GEEN NEE DURVEN ZEGGEN, OVER JE HEEN LATEN LOPEN OF JEZELF HELEMAAL WEGCIJFEREN. OOK BOOSHEID EN AGRESSIE KOMEN VAAK VOOR. DIT KOMT MEESTAL VOORT UIT HET NIET AANGEVEN VAN JE EIGEN GRENZEN. DEZE SITUATIES ONTSTAAN VAAK IN DE WERKSITUATIE, MAAR ZEKER OOK OP DE SPORTVERENIGINGEN, IN VRIENDENGROEPEN EN ZELFS IN DE THUISSITUATIE.

OOK VOELEN STEEDS MEER MENSEN ZICH ONZEKER EN HEBBEN ZE WEINIG ZELFVERTROUWEN. GEVOLG IS DAT ZE NEGATIEF OVER ZICHZELF DENKEN.

TIJDENS DE ROTS EN WATER TRAINING VOOR VOLWASSENEN LEGGEN WE VOORAL DE NADRUK OP DE VOLGENDE PUNTEN:

  • ZELFVERZEKERDHEID
  • ZELFVERTROUWEN
  • ZELFBEHEERSING
  • LICHAAMSHOUDING
  • LUISTEREN NAAR JE LICHAAM
  • KEUZES MAKEN
  • GRENZEN AANGEVEN

HET LUISTEREN NAAR JE LICHAAM IS EEN ESSENTI√čLE TIJDENS DEZE TRAINING. HET LICHAAM WAARSCHUWT NAMELIJK ALTIJD ALS WE IN EEN SITUATIE KOMEN DIE WE NIET PRETTIG VINDEN. DIT GEVOEL HERKENNEN EN ERKENNEN IS ONWIJS BELANGRIJK. OP MOMENTEN DAT WE HIER NIET NAAR LUISTEREN ZULLEN WE OVER ONZE EIGEN GRENZEN HEEN GAAN, MAAR OOK OVER DIE VAN ANDEREN.

TIJDENS DEZE TRAINING ZULLEN WE VEEL (FYSIEKE) OEFENINGEN DOEN, MAAR ZULLEN WE ZEKER OOK VEEL MET ELKAAR IN GESPREK GAAN. HET KUNNEN VERTELLEN WAT JE VOELT EN VINDT, IS NAMELIJK ONWIJS BELANGRIJK OM GELUKKIGER EN ZEKERDER IN HET LEVEN TE STAAN!

VOORDAT WE BEGINNEN MET DE TRAINING HEBBEN WE ALTIJD EERST EEN INTAKE GESPREK. TIJDENS DIT GESPREK HOOR IK GRAAG WAAR JE TEGEN AAN LOOPT EN WAT JE ZOU WILLEN LEREN.

Het intakegesprek is altijd vrijblijvend en kosteloos! Na het intakegesprek kijken we samen welk traject het beste past bij de huidige hulpvraag en plannen we de vervolg trainingen.